Adverteren

e-Fietser.nl is het onafhankelijke contentplatform dat consumenten op een vernieuwende wijze informeert over de mogelijkheden van e-biken. Het platform, dat inmiddels live is, informeert, inspireert, adviseert en vermaakt consumenten door middel van blogs, vlogs, nieuws, routes, reviews, testen, video’s, artikelen en reportages. Verder biedt het leuke tools, winacties en beantwoordt het vragen rondom e-bikes, met als doel e-biken verder te promoten en het gebruik te stimuleren.

Partner worden

e-Fietser.nl is geheel gratis en toegankelijk voor iedereen. e-Fietser.nl brengt geïnteresseerde bezoekers direct in contact met diverse aanbieders uit verschillende industrieën die zich begeven op het terrein van e-bikes; onze partners. Voor deze dienst vragen we een bijdrage. De hoogte van de bijdrage heeft geen enkele invloed op onze berichtgeving, oordelen en/of vergelijkingen. Onze partners hebben geen invloed om opgenomen te worden in nieuwsberichten, reviews en vergelijkingen die op het platform vermeld staan. Deze zijn te allen tijde 100% onafhankelijk en gebaseerd op werkelijke feiten en onderzoeken.

e-Fietser.nl bereikt, informeert & inspireert

Verder kunnen onze partners advertorials, branded content en banners plaatsen op onze website. Naast de individuele banner en advertorial mogelijkheden is het ook mogelijk om een partnerpakket af te nemen waardoor je het hele jaar zichtbaar bent. We hebben 3 verschillende partnerpakketten:

Download hier onze complete tariefkaart met alle mogelijkheden en specificaties.