Automerk Jeep lanceert brute offroad e-bike

73

Waar Jeep normaal gesproken auto’s produceert, begeven ze zich nu ook op de e-bike markt. En hoe! En Jeep zou Jeep niet zijn als hun e-bike een vet stoere versie is van een elektrische mountainbike.

jeep, elektrische fiets, e-bike, offroad
(Afbeelding: QuietKat)

Met dikke banden door de modder

De Amerikanen maken er uiteraard een enorme show van. Het kan altijd beter, breder en grootser. De offroad e-bike is geschikt voor elk terrein. Met de 12 centimeter dikke banden heeft de fiets optimale grip op gladde en zachte ondergrond zoals sneeuw, modder en zand.

jeep, offroad, e-bike, elektrische fiets
(Afbeelding: QuietKat)

Met een actieradius van 65 kilometer heeft de accu QuietKat van de off-road e-bike van Jeep een gemiddeld bereik. Kracht heeft die wel met de BAFANG M620-elektromotor van 750 Watt. Met tien versnellingen, hydraulische schijfremmen en fat-tires op de e-bike staat het materiaal garant voor een betrouwbaar geheel.

Leuk om op te merken is, dat meerdere auto- en motormerken een elektrische fiets of step op de markt brengen. Naast BMW en Harley-Davidson kon Jeep dus niet achter blijven. Het is gaaf om te zien dat het de alom bekende Jeep-stijl terug is te vinden in deze elektrische fiets.

Geniet even van deze brute introductie video

De offroad e-bike van Jeep is rondom €5.100, afhankelijk van upgrades. Meer technische specificaties en verkoopinformatie vind je op de site van Quietkat.

- Advertentie -