Deel je live locatie met familie en vrienden met Komoot Premium

Door e-fietser

Komoot is de ultieme routeplanner en navigatie-app voor je e-bike. Met een ingebouwde planner speciaal voor e-bikes kun je de perfecte route plannen voor je vertrekt en navigatie-instructies krijgen op je boordcomputer terwijl je fietst. Dankzij het eenvoudige installatieproces kun je snel verbinding maken en op pad gaan.

Komoot heeft een nieuwe functie geïntroduceerd: de Live functie. Met behulp van de nieuwe Live Tracking-functie van komoot Premium kunnen fietsers en outdoorliefhebbers met extra zekerheid en veiligheid op verkenning gaan en de gemoedsrust die ze ervaren delen met familie en vrienden. Met Live Tracking kunnen gebruikers hun locatie in live delen vanaf de weg of het pad, evenals extra veiligheidsinzichten, zoals de route die ze volgen, hun verwachte verwachte aankomsttijd en het batterijniveau van de telefoon.

Laat met Live Tracking aan je dierbaren weten waar je heen gaat, én wanneer je weer terug bent.

Als je begint met opnemen kunnen je vrienden en familie je locatie op de kaart zien tijdens je hele Tour.

Deel belangrijke veiligheidsinfo zoals je route, je verwachte aankomsttijd en hoeveel batterij je telefoon nog over heeft.

Geef mensen toegang tot je locatie door een link naar ze te sturen, of wijs voor extra gemak bepaalde personen die je volgt op komoot aan als veiligheidscontacten.

Je kunt Live Tracking in- of uitschakelen met één druk op de knop. Zo behoudt je altijd de controle.