Fiets of e-Bike puzzeltocht voor het hele gezin

Fun Tochten Nederland

Door e-fietser
Afbeelding fietspuzzeltocht

De lente is begonnen en we hebben zelfs al kunnen genieten van een aantal zomerse dagen. Tijd om weer lekker vaak naar buiten te gaan en leuke activiteiten buiten te ondernemen. We hebben nog altijd te maken met de vele corona maatregelen en beperkingen. Maar gelukkig zijn er ook veel dingen die nog wel kunnen en mogen. Ga bijvoorbeeld met het hele gezin een fiets of e-Bike puzzeltocht doen. Nu bij e-Fietser.nl met 10% korting!

De tocht

Deze fiets of e-Bike puzzeltocht is helemaal coronaproof en een leuke, boeiende en uitdagende puzzeltocht voor het hele gezin. Tijdens de tocht van circa 20 km (gemiddeld ongeveer 2 uur) moet je 40 vragen en puzzels oplossen, en daarnaast ga je 10 toffe foto’s en filmpjes maken. Een unieke herinnering voor later! Geschikt voor jong en oud, je kan namelijk ook kiezen voor kindervragen en opdrachten (vanaf 6 jaar en ouder). 

Jij bepaalt zelf je dag, tijdstip en duur van de tour (gemiddeld ongeveer 2 uur). Via een unieke App (die je op je Smartphone download) ontdek je onderweg leuke en interessante feiten en weetjes over je omgeving door middel van 50 vragen, puzzels en opdrachten. Deze tocht staat garant voor FUN!


Fiets of e-Bike puzzeltocht

De prijs is €19,95 per ticket, maar via e-Fietser.nl nú met 10% korting!

Klik op onderstaande knop om te bestellen bij funtochten.nl & gebruik de code 
EFIETSERFUN bij het afrekenen om te profiteren van de korting!

De opdrachten

Nadat je de tocht hebt gekocht en de App hebt geïnstalleerd op je smartphone (IOS en Android) kan de tocht beginnen. Om deze fiets of e-Bike puzzeltocht succesvol te fietsen moet je creatief zijn en samenwerken. Je zal samen moeten bepalen hoe je naar het eerste opdrachtenpunt (vlaggetje) fietst, je krijgt namelijk geen kant-en-klare route. Je ziet op je scherm (Google map) maar 1 vlaggetje (opdracht) staan. Hoe fiets je daarheen, binnendoor of via een omweg? Is de omgeving bij jullie bekend, dan weet je waarschijnlijk wel hoe je daar efficiënt moet komen. Is de omgeving minder bekend dan kan je onze App inzoomen en uitzoomen, en fiets je op die manier naar het vlaggetje toe. Optioneel, zeker als je met 3 of 4 personen op 1 App (ticket) speelt, kan je uiteraard ook je een extra telefoon erbij betrekken. Aan jullie om al puzzelend deze fietspuzzeltocht 2.0 te voltooien!

NB: als je direct bij de start wel alle 50 vlaggetjes (opdrachten) zichtbaar wil hebben, stuur dan een bericht naar ons kantoor en dan sturen we je een ‘open’ tocht toe.

Hoe werkt het?

 • Je koopt een unieke code (ticket), deze is eenmalig te gebruiken. Eén code is dus geldig voor 1 tocht. Wil je de tocht aan een ander als cadeau weggeven, boek dan meer tickets. Je kan ook tegelijk op meerdere telefoons de tocht fietsen. Elke telefoon kost dus 1 ticket.
 • Op jouw gewenste dag download je de MooveGO App in de Play Store of APP Store op je smartphone (minimaal Android 9 of iOS 12)
 • Start je fiets puzzeltocht door je unieke code in te voeren, volg de instructies op en maak een mooie en leuke puzzeltocht in en rondom de stad. Alle fiets puzzeltochten starten altijd bij het NS station (voor eventueel huur van een fiets).
  TIP: neem een smartphone houder mee die je aan een fietsstuur kan bevestigen.
 • Naast weetjes en feitjes, ontvang je onderweg 40 vragen en puzzels en 10 foto/film opdrachten. Dit geheel op je Smartphone.
 • Optionele stops onderweg (mits open en voor eigen rekening en houdt rekening met de Corona maatregelen!):
  • Omdat de meeste stops wegens corona niet open zijn (café, restaurant, musea, terras, etc.) raden we aan om zelf een versnapering mee te nemen en even een kleine pauze in te lassen in een parkje of ander rustig plekje. Of support de lokale ondernemer en haal een drankje, snack, koffie, ijsje of broodje bij afhaalpunt op de route.
 • De tocht zelf is circa 20 km lang en is dus ruim 1 uur fietsen, maar inclusief de 50 opdrachten doe je er ongeveer 2 uur over. Dit is dus exclusief jouw stops.
 • Aan het einde van de tocht zie je de eind score. De tocht is afgelopen.
 • Meld je aan bij onze Facebook pagina. Like ons, vul je eindscore in en plaats de leukste foto uit je tocht erbij en maak kans op een leuke prijs. Elke maand trekken wij een winnaar!

Fiets of e-Bike puzzeltocht

De prijs is €19,95 per ticket, maar via e-Fietser.nl nú met 10% korting!

Klik op onderstaande knop om te bestellen bij funtochten.nl & gebruik de code 
EFIETSERFUN bij het afrekenen om te profiteren van de korting!