e-Bike route: Rondje Maastricht

157

Gewone fietsroutes kun je natuurlijk ook gewoon lekker fietsen met je e-Bike. Toch komen er ook steeds speciale e-Bike routes. Met een elektrische fiets is het mogelijk sneller een lange afstand af te leggen en meer te ontdekken en beleven! Met een e-Bike route van e-Fietser.nl kun je optimaal genieten van je e-bike.

Welkom in het prachtige Zuid-Limburg en wel in het bijzonder in de gemeente Maastricht. Rondje Maastricht is een leuke, grensoverschrijvende fietsroute, waarbij je vanuit het centrum van Maastricht zo het groen in het rijdt van het Rivierpark Maasvallei. Je volgt allereerst de Nederlandse groene fietsbordjes en rijdt vervolgens België in waar ze blauwe fietsbordjes hanteren. Het centrum van Maastricht is meer dan de moeite waard. Het Bourgondische Vrijthof, het Bonnefantenmuseum en de historische markt zijn slechts en kleine greep van de bezienswaardigheden die je hier kunt ontdekken. Ook het fietsen langs de Maas zal niet vervelen. De uitzichten zijn af en toe sensationeel en de rust een verademing als je normaal een grote stad gewend bent. Bijna halverwege zou je een stop kunnen maken bij Brouwerij de Fontein in Stein. Deze prachtig gelegen brouwerij ligt heerlijk in het groen. Het knooppuntensysteem zorgt ervoor dat je eenvoudig de weg vindt. Je zult versteld staan van de prachtige natuur, de mooie vergezichten en natuurlijk de vele terrasjes om even te pauzeren.

Een complete fietsknooppuntenkaart met alle Zuid-Limburgse knooppunten in deze regio is eenvoudig te bestellen via www.visitzuidlimburg.nl/webshop.

Komoot route specificaties

Download en bekijk route

Hoe leuk was deze route?

Gemiddeld 4 / 5. Beoordeling: 1

Deze route heeft nog geen beoordeling

Omdat je deze route leuk vond...

Volg ons op social media!


- Advertentie -