e-Bike Xperience

E-bike Xperience vindt plaats op 19 en 20 februari 2021 in Jaarbeurs Utrecht.

Het aanbod is enorm en groeit met de populariteit van de e-bike mee. Er zijn Pedelecs (Pedal Electric Cycle), fietsen met trapaandrijving, Speed Pedelecs die tot 45 km/uur kunnen rijden en zelfrijdende e-bikes.

Welke e-bike past nu perfect bij jou? Waar moet je op letten bij de aanschaf van een nieuwe e-bike? En waarom is de ene fiets geschikter dan de andere? Op al die vragen vind je het antwoord tijdens E-bike Xperience. Van 28 februari t/m 1 maart 2020 vind je op deze beurs maar liefst 70 verschillende merken e-bikes en toebehoren. Je kunt er ook deskundig advies inwinnen van specialisten. Zo wordt jouw zoektocht naar de perfecte e-bike veel makkelijker!

Test 70 merken

De beste manier om uit te vinden welke e-bike het beste bij je past? Erop fietsen natuurlijk! Op de E-bike Xperience zijn 70 e-bike merken vertegenwoordigd. Van al deze merken kun je e-bikes testen op het testparcours. Er zijn de honderden testfietsen aanwezig.

Het indoor testparcours is afwisselend en e-powered by Bosch. Je test de fietsen hier onder alle omstandigheden. Op het parcours vind je bijvoorbeeld een helling, een schelpen- en zandpad en een aparte strook voor de Speed Pedelecs waarbij over de gehele hallengte snelheden tot max 45 km/h bereikt kunnen worden.