Door e-fietser

De leukste e-bike vakanties vind je op e-Fietser.nl

Een prachtige fietsvakantie wordt nog aangenamer met een elektrische fiets. Op e-Fietser.nl bieden we fietsvakanties die perfect zijn met een elektrische fiets. Zo heb je bij veel van deze fietsvakanties de aanvullende mogelijkheid om een elektrische fiets te huren, maar je kan natuurlijk ook gewoon je eigen e-bike meenemen. Gemakkelijk fietsen door heuvelachtige landschappen en genoeg energie overhouden om te genieten van de meest prachtige plaatsen en steden. Alle e-bike vakantie die op onze site vermeldt staan worden mogelijk gemaakt door de beste reisaanbieders in ons land.

De e-bike wordt niet meer alleen gebruikt als vervoersmiddel tussen huis en werk, maar ook als voor meerdaagse fietstochten en fietsvakanties. Een prachtige fietsvakantie wordt nog aangenamer met een elektrische fiets. Op e-Fietser.nl bieden we een groot aanbod aan fietsvakantie die perfect zijn met een elektrische fiets.  Zo heb je bij deze fietsvakanties de aanvullende mogelijkheid om een elektrische fiets te huren, maar je kan natuurlijk ook gewoon je eigen e-bike meenemen. Gemakkelijk fietsen door heuvelachtige landschappen en genoeg energie overhouden om te genieten van de meest prachtige plaatsen en steden. 

Op e-Fietser.nl verkopen we zelf geen fietsvakanties. Alle e-bike vakantie die op onze site vermeldt staan worden mogelijk gemaakt door de beste reisaanbieders in ons land.

Waarom een fietsvakantie met e-bike?

  • Heuvels fiets je fluitend op
  • Langere afstanden zijn geen probleem
  • Is je partner nogal sportief en jij wat minder? Met een e-bike fiets je hem/haar fluitend voorbij
  • Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland raakt een e-bike steeds meer ingeburgerd en komen er steeds meer verhuurders en oplaadpunten
  • Met een duwtje windje in de rug wordt een fietsvakantie een stuk aantrekkelijker!
Toon