Hightech achterlicht met slimme functies

Door e-fietser

SHIELD achterlicht is een nieuwe manier om ‘s nachts veiliger te fietsen met automatische richtingaanwijzers, remlichten en tal van andere slimme functies, zoals een fietsalarm en een fietszoeker.

SHIELD kan richtingaanwijzers activeren wanneer u een schoudercontrole uitvoert . De hardware bestaat uit twee delen: het achterlicht dat op uw fiets is geïnstalleerd en de draadloze sensorcontroller die op uw helm is geïnstalleerd. Installeer eenvoudig het SHIELD-achterlicht op uw fiets en installeer de controller op elke standaardhelm, en u bent klaar voor veiligere, slimmere ritten.

SHIELD van EESENS is het eerste fietsachterlicht dat is uitgerust met deze functie “automatische richtingaanwijzers”. Het sensoralgoritme in de controller detecteert uw gebaar van “schoudercontrole” correct door de beweging van uw hoofd. Wanneer je hoofd draait om het verkeer achter je te controleren, controleert de controller op je helm je draaihoek, snelheid en stoptijd. Als deze factoren aan de criteria voldoen, zal de controller het knipperlicht activeren.

Dit is hoe het werkt:

Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren kan SHIELD automatisch uw draairichting aangeven op basis van uw hoofdbeweging. Als u over uw schouder kijkt om te controleren of er verkeer is, schakelt SHIELD de richtingaanwijzer in die richting in.

Alarm tegen diefstal

U hoeft zich nooit zorgen te maken dat uw fiets wordt gestolen. De Guard-modus van SHIELD beschermt je fiets. Als iemand met je fiets speelt, klinkt er een alarm van 110 dB om slechteriken af ​​te schrikken. Er wordt ook direct een waarschuwing gestuurd naar zowel je draadloze controller op de helm als de EESENS-app.

Vind-fiets

Na een lange dag vergeet u misschien de exacte locatie waar u uw fiets heeft geparkeerd en voelt u zich gefrustreerd wanneer u op straat of op de parkeerplaats naar uw fiets zoekt. SHIELD kan u helpen bij het efficiënt zoeken naar uw fiets. U kunt de functie “FIND-BIKE” eenvoudig inschakelen door op de draadloze sensorcontroller of virtuele knop in de EESENS APP te drukken. Een helder licht en hard geluid van SHIELD leidt je naar de locatie van je fiets.

Waar te bestellen?

De fabrikant Eesens verkoopt het schild via het financieringsplatform Indiegogo . Als je het project wilt steunen en een van de eerste schilden wilt bemachtigen, kun je voor 44 euro deelnemen aan het project. U moet echter verwachten dat u na afloop van de campagne met extra kosten (belastingen / bezorgkosten) te maken krijgt. De eerste achterlichten zouden in juli verzonden moeten worden.