Klassiek kamperen opnieuw gedefinieerd: de stacaravan voor e-bikes komt eraan

Door e-fietser
decoratief

Van de camping tot in de wildernis: de e-bike-caravans van ModyPlast veranderen elke plek in een ongecompliceerd overnachtingskamp. Hier leest u wat de verschillende modellen kunnen.

Waar conventionele fietsen het vermogen missen, helpen e-bikes. De elektromotor vergroot niet alleen je eigen actieradius, maar maakt het ook mogelijk om ietwat zware goederen – of een hele caravan – te vervoeren. Enige tijd geleden hebben we je kennis laten maken met de veelzijdige Scout kampeeraanhanger. Niet zo compact, maar met iets meer klasse, is de ModyPlast fietskaravaan. De kampeeraanhanger voor je e-bike is direct klaar voor gebruik en goedgekeurd voor gebruik op de weg.

Focus op lichtgewicht constructie, stabiliteit en veiligheid

De verschillende modellen van de kampeercaravan variëren tussen de 40 en 50 kilogram. Het extra gewicht moet makkelijk achter een e-bike kunnen met conventionele e-bike motor, ook met iets minder vermogen.

“Trekking”, “Tourer” en “Outdoor” zijn de drie modelvarianten die verkrijgbaar zijn in GVK of iets lichter carbon. Qua design zijn ze alle drie gebaseerd op een klassieke camper met jaren 80 charme, maar zonder achter de schermen te staan ​​met hun moderne techniek. Alle modellen zijn voorzien van acrylglasramen en hebben led-binnenverlichting. Tegen een meerprijs kan hij zelfs worden uitgerust met een zonnepaneel.

De fietskaravaan mag zonder speciale toestemming over wegen en fietspaden rijden. Met de goedkoopste “Tour” -versie geniet u van uw e-biketochten over lange fietspaden met verharde ondergrond. Een glas rode wijn bij zonsondergang op de camping en dan naar het nest dat gemaakt is.

Met een oppervlakte van 208 x 86 cm en een hoogte van 102 cm is de caravan slechts geschikt voor één persoon. Omdat de caravan is ontworpen voor een totale belasting van 190 kilogram in stilstand, maar tijdens de reis slechts 50 kilo extra mag, is je eigen gewicht bijna niet van belang.

Bent u niet tevreden met verharde paden, maar wilt u wel genieten van de volledige vrijheid van een fietscaravan, dan zijn de modellen “Trekking” of “Outdoor” zelfs nog geschikter. De “Trekking” caravan is voorzien van offroad banden zodat ook bos- en veldpaden geen probleem vormen.

De “outdoor” caravan voor e-bikes is gebouwd voor elk type wegdek, met zijn extra brede velgen en verhoogde bodemvrijheid. Terwijl je collega’s voor de modderpoel in de VW-bus stoppen, glijd jij gewoon langs de rand. Kamperen met een e-bike kent geen grenzen.

Koop de ModyPlast kampeeraanhanger

De modellen “Tour” en “Trekking” zijn momenteel verkrijgbaar vanaf 4.999 euro in de GRP-versie of vanaf 6.999 euro in carbon. De offroad-aanhangwagen ‘Outdoor’ kost 500 euro meer per stuk, ofwel 5.499 en 7.499 euro. De trailers zijn sinds het begin van het jaar beschikbaar voor een breder scala aan klanten om te kopen. Totdat ModyPlast zijn deuren heropent, kunt u de tags alleen bestellen met behulp van een bestelformulier , dat ModyPlast u op verzoek toestuurt. Testritten zijn ook mogelijk op afspraak.

Bron: LINK TEKST