KOGA wint twee Red Dot Design Awards

Door e-fietser

 De KOGA PACE B10 en de KOGA E-Nova EVO zijn uitgeroepen tot winnaar Red Dot Product Design Award. Beide fietsen zijn beoordeeld als  beste productontwerp in de categorie fietsen en fietsaccessoires. Vorig jaar won KOGA ook al een Product Design Award voor de PACE B05 Tokyo Edition.  De ‘Red Dot’ is een internationale erkenning voor hoogwaardig productdesign en kwaliteit. De ingezonden producten zijn getest en beoordeeld door een internationale vakjury.

Harald Troost, Brand Manager KOGA:
“Geweldig dat we dit jaar met maar liefst 2 KOGA fietsen een Red Dot in de wacht slepen. Waardering en erkenning voor ons prachtige fietsmerk en daarmee ook voor onze product designers, stylisten en de meestermonteurs die alle KOGA-fietsen met de hand opbouwen in onze fabriek in Heerenveen.”

Reina Osinga, stylist KOGA“De bekroonde KOGA-fietsen zijn ontworpen met oog voor detail en vallen op door hun tijdloze en moderne uitstraling. Functioneel, sophisticated en met ingetogen kleuren. De super smooth welded aluminium frames zonder zichtbare lasnaden maken deze KOGA-fietsen elegant en stijlvol!”

KOGA PACE B10 – elegant en modern design, gekenmerkt door ingetogen silhouetten

De KOGA PACE-serie is ontworpen voor de moderne en trendbewuste fietsliefhebber met een actieve levensstijl. De PACE B10 is een elegante verschijning, met duidelijk gedefinieerde ontwerplijnen die zorgen voor een dynamische look. De ultieme combinatie van design en technologie, maximaal comfort en kracht. Met een perfecte integratie van accu en kabels. De PACE is voorzien van een volledig geïntegreerde en sterke Bosch Powertube met een KOGA mat/glans designcover. Door de krachtige motor ervaar je power in de pedalen en blijf je gelijktijdig volledig in controle door de 62 mm banden.

KOGA E-Nova EVO: de stijlvolle balans tussen vorm en functie

De KOGA E-Nova EVO is een state-of-the-art stads- en toerfiets met een ultiem stijf  frame met optimale rijeigenschappen. Afgewerkt met een KOGA mat/glans designcover die tevens bescherming van het frame biedt bij het opstappen.  Het aluminium frame zonder zichtbare lasnaden, is voorzien van een stijlvol graphic patroon. Kenmerkend is de mooie balans in het ontwerp tussen vorm en functie. De KOGA E-Nova EVO is ontworpen om de fietser tijdens de rit maximaal vertrouwen en comfort te bieden met de brede en lage instap, ‘Feathershock’ voorvork en een Intuvia display die gedetailleerd inzicht geeft in de dagelijkse prestaties op de fiets.

Red Dot Award

Al meer dan 60 jaar biedt de Red Dot Award een internationaal platform voor ontwerpers en bedrijven voor het beoordelen van de beste product designs in ruim 50 categorieën. Sinds 1955, beoordeelt de jury jaarlijks duizenden ingezonden producten. De jury kent alleen een Red Dot Award toe aan producten die overtuigen met de hoogste designkwaliteit.

KOGA

KOGA is een premium brand met een sportief karakter. Opgericht in 1974 en sindsdien consistent werkend aan de ontwikkeling en bouw van handgemaakte, exclusieve en technisch zeer hoogwaardige met de hand opgebouwde fietsen. Continue innovatie en een intensieve relatie met topsporters en profteams in de internationale wielersport zijn de bouwstenen van het merk. KOGA is een handelsnaam en merk van Accell Benelux. Accell Benelux is onderdeel van Accell Group N.V.