Mokumono introduceert tweede elektrische fiets: de Delta C

Door e-fietser

Fietsmerk Mokumono introduceert hun tweede in Nederland geproduceerde e-bike: de Mokumono Delta C, de eerste is de Delta S. De Delta C is een comfortabele e-bike, ontworpen als functioneel werkpaard voor dagelijkse ritten in en om de stad. De Delta C kan direct besteld worden bij Mokumono voor €3090. De uitlevering start in mei.

Features:

  • Geproduceerd in Nederland – het unieke frame van de Delta C bestaat uit in vorm geperste aluminium platen die aan elkaar zijn gelast doormiddel van een 3D-robot laserlasmachine. Het volledig productieproces vind plaats in Nederland.
  • Custom frame kleur – Omdat wij onze frames in Nederland produceren kunnen wij een unieke service aanbieden: custom frame kleuren! Maak de Delta C echt jouw fiets door je eigen framekleur te kiezen.
  • Uitzonderlijke comfortabel – Het unieke Delta C frame en de carbon voorvork dempen elke oneffenheden op de weg. De semi-sportive zithouding, het nieuwe Brooks C67 zadel en de brede 47mm banden doen de rest. 
  • Intuitive ondersteuning – De natuurlijk ondersteuning (dankzij de trapas-sensor en achternaafmotor) zorgen voor uitzonderlijke rijeigenschappen. Ook als de ondersteuning is uitgeschakeld fietst de Delta C licht, gemakkelijk en moeiteloos. 
  • Minimaal onderhoud – Kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste criteria geweest in het selecteren van de onderdelen voor de Delta C zoals bijvoorbeeld de Gates Belt Drive en Formula Cura hydraulische remmen. Samen maakt het geheel een bijna onderhoudsvrije fiets. 
  • Smart connectivity en GPS diefstal bescherming –  In de Mokumono app kunnen de lampen aan en uit worden gezet, het batterij-niveau worden bekeken en ondersteuningsniveau worden aangepast. Optioneel kan de Delta C worden uitgerust met een GPS-tracker en beweging-sensor voor diefstal bescherming. 

In Nederland geproduceerd

Mokumono streeft naar een 100% Europese fiets. Radicaal anders en duurzaam geproduceerd, gemaakt voor jarenlang zorgeloos rijden. Het feit dat nagenoeg elke fietsmerk in Europa zijn gehele productie outsourced naar Zuidoost Azië, vindt Mokumono een zwaktebod. In de ogen van Mokumono is de fietsindustrie conservatief en gemakzuchtig, in plaats van vooruitstrevend en innovatief.  De Delta C bestaat voor 65% uit onderdelen die in Europa geproduceerd zijn. Daarmee haalt Mokumono nog niet zijn eigen streven maar zetten zij wel een eerste belangrijke stap. 

Functioneel en comfortabel 

De single-speed Delta C weegt slecht 16 kilo en is daarmee iets zwaarder dan de Mokumono Delta S maar nog steeds een van de lichtste e-bikes op de markt. De elektrische aandrijving komt uit een kleine 250W motor in het achterwiel. De vaste frame-accu van 250Wh is bijna onzichtbaar geïntegreerd in het frame en geeft een range van 60 kilometer, ruim voldoende voor dagelijkse woon-werkverkeer in en om de stad. Een lege batterij wordt in 2 uur weer helemaal vol geladen. De Delta C onderscheid zich van de reeds bestaande Mokumono Delta S door de semi-sportive zitpositie. Daarmee geeft de Delta C je een duidelijk zicht op de wegen voor je. Ideaal om door drukke stadsstraten te navigeren. Het zorgt voor een heerlijk comfortabel fiets. Het comfort wordt gecombineerd met functionaliteiten die nodig zijn voor een druk dagelijks bestaan. Het achterspatbord heeft geïntegreerde bagagedragers voor twee tassen die tot 16 kg kunnen dragen. De speciaal ontworpen Mokumono voordrager biedt de ruimte die je dan toch nog tekort komt.

Kwaliteitsonderdelen zorgen voor minimaal onderhoud

Mokumono gelooft dat je een e-bike nodig hebt waar je altijd op kunt rekenen, dag in dag uit. Daarom is de Delta C afgemonteerd met hoogwaardige kwaliteitsonderdelen zoals een onderhoudsvrije Gates Carbon riemaandrijving, Formula Cura hydraulische schrijfremmen, Brooks Cambium zadel en Supernova verlichtingen.

Diefstal bescherming

De Delta C is verkrijgbaar met geïntegreerd GPS-tracker en bewegingsalarm. Met deze optie kun je op elke gewenst moment zien waar je fiets staat. Als je je de fiets via de app op slot zet krijg je een push-melding als deze wordt verplaatst. De GPS-tracker is als optie verkrijgbaar voor €149 incl. 1-jarig data abonnement.

Zorgeloos bestellen en rijden

De Mokumono Delta C is online te bestellen voor €3090, is leverbaar in twee maten (S/M of M/L). Uitlevering van orders start in mei. 

De Delta C wordt in Nederland rijklaar afgeleverd. Voor onderhoud kan er een afspraak met Get Bike Service worden gemaakt op elk gewenst moment en locatie.