Over ons

e-Fietser.nl is een onafhankelijk contentplatform over e-biken. e-Fietser.nl inspireert, adviseert en vermaakt consumenten door middel van blogs, vlogs, nieuws, routes, reviews, testen, video’s, artikelen en reportages. Is de e-bike iets voor jou? Op e-fietser.nl kom je erachter.

Onze missie

In 2020 lanceert SFM de Sportuitgever e-fietser.nl, het eerste onafhankelijke contentplatform in Nederland dat consumenten op een vernieuwende wijze informeert over de mogelijkheden van e-biken. Het platform, dat inmiddels live is, informeert, inspireert, adviseert en vermaakt consumenten door middel van blogs, vlogs, nieuws, routes, reviews, testen, video’s, artikelen en reportages. Verder biedt het leuke tools, winacties en beantwoordt het vragen rondom e-bikes, met als doel e-biken verder te promoten en het gebruik te stimuleren.

Redactie

De redactie, alsmede onze freelancers, specialisten en andere deskundigen die bij onze berichtgeving, reviews en de beoordeling van producten en diensten betrokken zijn, zijn geheel onafhankelijk en neutraal. Naast redactionele content brengt e-Fietser.nl geïnteresseerde bezoekers direct in contact met diverse aanbieders uit verschillende industrieën die zich begeven op het terrein van e-biken. E-fietser.nl betrekt de gehele e-bike industrie bij het platform omdat het delen van kennis en het bundelen van krachten uiteindelijk leidt tot een beter geïnformeerde consument, veiligere fietsomstandigheden en meer innovatie.