Review: Basil Miles Daypack rugzak Nordlicht

Door e-fietser

Deze multifunctionele tas kan gebruikt worden als fietstas, rugzak, schoudertas en handtas. De Miles Daypack Nordlicht van Basil is een sportieve en praktische fietstas. Hij biedt ruimte voor 17 liter aan spullen en door alle verschillende vakken bergt je spullen gemakkelijk en ordelijk op. Het hoofdvak van deze tas kan gesloten worden met een roltopsluiting. De flap van de tas komt daar vervolgens nog overheen en kan gesloten worden met een klikgesp. Deze tas is uitgevoerd in het zwart met lime groene accenten.

Ruimte

Het formaat van de tas van 44 bij 31 bij 17 centimeter en is daarom geschikt voor A4-mappen en laptops. Je houdt dan ook nog ruimte over voor andere spullen. Hij zit goed als rugzak en is gemakkelijk van en op de bagagedrager te klikken d.m.v. het Hook-On systeem. Je voelt niets van de haken omdat die worden afgedekt met een vakje dat je dicht kunt ritsen. Bovendien zijn de achterzijde en schouderbanden gewatteerd, waardoor deze tas een hoog draagcomfort heeft. En hij is waterdicht, dus je spullen blijven zelfs tijdens de zwaarste hoosbui droog. Persoonlijk vind ik het prettig dat de tas op veel verschillende manieren is te dragen.

Te dragen op vijf manieren

Deze handige en sportieve tas kun je op vijf manieren dragen:

  • Met handvat in je hand
  • Door middel van afneembare band aan je schouder
  • Met dezelfde schouderband kun je de tas ook crossbody dragen
  • Met twee schouderbanden als rugtas
  • Aan je bagagedrager met behulp van het Hook-On systeem

Nordlicht Techonology

De voorkant van de tas heeft geïntegreerde ledverlichting, zodat u nog beter zichtbaar bent op de weg. Deze zogenoemde ‘Nordlicht Technology’ verlichting werkt op drie AAA-batterijen (niet inbegrepen).
Let op: Nordlicht Technology kun je gebruiken als een aanvullende verlichting en treedt op geen enkele wijze in de plaats van de wettelijk vereiste fietsverlichting.

Veel aparte vakken

Deze fietstas heeft meerdere vakken waardoor je je spullen handig op kan bergen. Aan de voorkant van de tas bevinden er twee extra vakken met rits en beide zijkanten heb je een open vak voor bijvoorbeeld een flesje drinken. Ook in het hoofdvak bevinden zich nog twee extra opbergvakken, één met en één zonder rits. Wat ons een ideale tas voor zowel de recreatieve, sportieve als zakelijke gebruiker.