Door e-fietser
Free-Bike-winactie2
Met de winacties van e-Fietser.nl maak je regelmatig kans op leuke prijzen, zoals een e-bike, reis of leuke e-bike accessoire. Wil jij ook een elektrische fiets winnen? Doe dan nu mee met onderstaande winactie.
Winactie loopt tot 30 juli, 2021

DOE MEE & WIN

De Transporter Bronx is een trendy elektrische fiets met voorwielmotor en kenmerkende voordrager. Deze robuuste elektrische fiets met Bafang H400 voorwielmotor is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ook kun je zelf de handvatten, het zadel, de snelbinders en de accu kiezen. Dankzij de vrijloop van de voorwielmotor fietst deze e-bike ook heerlijk zonder ondersteuning. Boodschappen doen of naar de sportschool? Met deze elektrische fiets vervoer je het liefst alles op de fiets!

Wil jij ook kans maken op deze prachtige Freebike Transporter Bronx N3 e-Bike t.w.v. €1799?

Volg ons op Facebook of Instagram
Schrijf je hieronder in voor de winactie

SCHRIJF JE IN

Specificaties

Motor:
Bafang H400 voorwielmotor
250W, brushless incl. vrijloop+walk assist

Accu
Samsung Li-lon, standaard 36v-10,4 ah, 374 Wh.
Laadtijd: 4-6 uur

Ondersteuning
9 standen

Versnelling
Shimano Nexus 3 versnellingen

Display
Digital LCD

Slot
Abus Proshield ART gecertificeerd

Remmen
V-brake (v), Rollerbrake (a)

Verlichting
Achterlicht: Spanninga Lineo geïntegreerd in accu.
Voorlicht: Spanninga Swingo

Winacties e-Fietser.nl: win een elektrische fiets

Op e-Fietser.nl vind je regelmatig leuke winacties, waarbij je e-bikes, accessoires of leuke reizen kunt winnen. Dus als jij ook kans wilt maken op mooie prijzen zoals een gratis elektrische fiets vergeet ons dus niet te volgen via onze Socials  om op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!
e-Fietser.nl is het eerste onafhankelijke contentplatform in Nederland dat consumenten op een vernieuwende wijze informeert over de mogelijkheden van en met elektrische fietsen. Het platform informeert, inspireert, adviseert en vermaakt consumenten door middel van blogs, vlogs, nieuws, routes, reizen, reviews, testen, video’s, artikelen en reportages. Verder biedt het leuke tools, winacties en beantwoordt het vragen rondom e-bikes, met als doel e-biken verder te promoten en het gebruik te stimuleren.
Meer